info@ekonos.hr +385 1 4881 590

Obračun plaća i honorara predstavlja ključni aspekt našeg računovodstvenog portfolija. Kroz dugogodišnje iskustvo, ovo područje postalo je neodvojivi dio naše ponude. Međutim, primjećujemo značajnu promjenu u pristupu većih poduzetnika prema ovom procesu. Sve češće se opredjeljuju za outsourcing, odnosno vanjsko vođenje obračuna, te time dosljedno sprječavaju moguće curenje informacija.

Naša usluga outsourcinga obračuna plaća i honorara obuhvaća široki spektar koristi za naše klijente. Pored očite prednosti zaštite informacija, omogućujemo i potpunu posvećenost vašim ključnim poslovnim aktivnostima. Naš tim stručnjaka preuzima odgovornost za pravovremene i precizne prijave i odjave djelatnika, te vodi sve potrebne kadrovske evidencije.

Razumijemo koliko je važno održavati povjerenje između vas i vaših zaposlenika. Naš pristup osigurava ne samo profesionalno vođenje obračuna plaća, već i transparentnost u procesima. Uzimamo u obzir sve relevantne zakone i propise, kako bismo osigurali da se vaši zaposlenici osjećaju sigurno i pravilno tretirano.

Naša vizija nije samo pružiti računovodstvenu uslugu, već i postati partner koji razumije vaše poslovne potrebe. Outsourcing obračuna plaća i honorara je samo jedan od načina na koji ostvarujemo tu viziju. Dajemo vam slobodu da se usredotočite na rast vašeg poslovanja, znajući da je vaša kadrovska administracija u sigurnim rukama našeg stručnog tima.